Acasa Publica

Publica

Pachete publicari articole, seo, advertoriale, comunicate de presa

Un text bine scris va vinde întotdeauna mai mult, iar informațiile valoroase transmise vor atrage din ce în ce mai mulți clienți. Pachetele noastre de publicare și distribuție a articolelor către publicul larg au fost concepute pentru a satisface nevoile de comunicare ale tuturor business-urilor, de la startup-uri mici, până la companii de mari dimensiuni.

Ce beneficii ai dacă publici articolele pe platformă?

Un text informativ (cum ar fi un comunicat de presă, un advertorial sau un articol SEO), distribuit pe platforme cheie în mediul online îți aduce beneficii multiple: crește vizibilitatea și credibilitatea pentru afacerea ta, oferă o imagine de ansamblu asupra companiei tale, asupra produselor și serviciilor pe care le oferi, și poate genera publicitate gratuită prin redistribuire sau preluare de către alte platforme de știri. În plus, un astfel de text este o modalitate simplă și eficientă pentru comunicarea unei informații de interes către publicul larg. Noi îți oferim și cele mai bune condiții de colaborare, deci această activitate de publicare advertoriale, comunicate de presă sau articole SEO este și o modalitate ieftină de comunicare.

Publicare 1 articol ACUM

o singura data
Euro 10
  • Publicare 1 articol
  • Toate functionalitatile necesare ACTIVE
  • O singura plata cu cardul

Abonament 6 Luni

numar nelimitat de articole
RON 149
90
O singura plata
  • Publicare numar nelimitat de articole
  • Toate functionalitatile necesare ACTIVE
  • O plata anticipata pentru 6 luni

Abonament 12 luni

numar nelimitat de articole
RON 299
90
O singura plata
  • Publicare numar nelimitat de articole
  • Toate functionalitatile necesare ACTIVE
  • O plata anticipata pentru 12 luni
CONVENABIL

Pachete diverse, la cele mai bune prețuri

Am construit pachetele și am optimizat costurile pentru a face serviciile noastre accesibile tuturor business-urilor. Poți alege astfel să publici un singur articol o dată, sau poți alege unul dintre abonamentele noastre pentru un număr nelimitat de articole publicate. Am introdus și multiple facilități pentru a face acest proces de publicare comunicate presă, advertoriale sau articole SEO mult mai intuitiv și simplu – spre exemplu, poți introduce link-uri dofollow și cuvinte cheie în textul articolelor pentru a-ți îmbunătăți poziția în rezultatele motoarelor de căutare sau poți programa apariția unui comunicat de presă. Prin abonamentele de publicare articole pe care ți le propunem îți poți construi o strategie de content marketing durabilă, cu rezultate constante.
Platforma noastră de publicare advertoriale, comunicate presă și articole SEO va fi mereu aici și asta se întâmplă și cu textele tale. Indiferent dacă prelungești sau nu abonamentul, textele deja publicate nu vor fi pierdute. Alege pachetul care ți se potrivește cel mai bine și informează-ți clienții cât mai rapid și eficient despre noutățile din cadrul afacerii tale!