Acasa Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Continutul acestui site este supus unor modificari constante, facute fara nici o informare in prealabil a vizitatorilor; este necesar ca acestia sa citeasca termenii website-ului in momentul vizitarii acestuia.

In conditiile in care nu agreati acesti termeni, va rugam sa parasiti acest website.

DESCRIEREA SERVICIILOR

ComunicarePublica.ro este o platforma de comunicare care are ca scop propagarea informatiilor postate pe acest website de catre institutii publice, societati comerciale, organizatii non-profit, in multiple medii de interes, fie acestea sunt persoane juridice sau persoane fizice. Serviciile acestui website vin in ajutorul celor care vor sa promoveze un eveniment, un brand sau un produs, prin intermediul comunicatelor de presa, un instrument de relatii publice clasic, accesibil si eficient.

Inregistrarea pe ComunicarePublica.ro se efectueaza in 2 moduri:

  1. Utilizator – clientul website-ului care are acces la publicarea pe website a unui numar nelimitat comunicatelor de presa si a evenimentelor. Clientul ComunicarePublica.ro are posibilitatea de a atasa la comunicatele de presa si la evenimente logo-ul propriu, fisiere tip foto si video. Publicarea comunicatelor de presa si a advertoriala este un serviciu premium contracost conform listei de pret.
  2. Newsletter – utilizatorii acestui serviciu vor primi comunicatele de presa postate pe website sau sa utilizeze functia RSS pentru categoriile alese. Dupa ce contul clientului este activat, acesta este automat inregistrat in lista de newsletter a ComunicarePublica.ro. In cazul in care clientul nu doreste sa primeasca newsletter, acesta poate sa opteze pentru dezabonare la primul newsletter primit (Optiunea “Dezabonare newsletter” se afla la finalul continutului din newsletter).

UTILIZAREA SERVICIILOR

Pentru a beneficia de serviciile oferite, utilizatorii website-ului ComunicarePublica.ro trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • sa ofere informatii complete si adevarate
  • sa pastreze numele de utilizator si parola doar pentru utilizare proprie, ComunicarePublica.ro nu este responsabil pentru daunele provocate din motivul pierderii acestora
  • comunicatele sau evenimentele postate trebuie sa respecte conditiile impuse in ceea ce priveste materialul informativ. Astfel:

Este interzis sa folositi website-ul ComunicarePublica.ro pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, rasist, xenofob, antisemit si orice alt gen de material care incurajeaza ura unei anumite categorii umane sau profesionale sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, precum si postarea materialelor pentru care utilizatorii nu detin drepturile legale de autor (copyright) sau nu au incuviintarea proprietarului pentru a utiliza materialul sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. ComunicarePublica.ro va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona dezvaluirea identitatii oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul ComunicarePublica.ro.

  • ro isi rezerva dreptul de a sterge continutul ce intra in sfera concurentei comerciale. Publicarea continutului ce promoveaza servicii identice sau similare celor oferite de  ComunicarePublica.ro apartin categoriei partenerialtelor strategice pe care le incheie echipa ComunicarePublica.ro cu celelalte resurse online. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

ComunicarePublica.ro nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel pentru orice tip de dauna (indirecta sau directa) care ar fi cauzata utilizatorilor site-ului, ca urmare a folosirii acestuia. Informatiile prezentate pe site sunt oferite “ca atare” fara a se oferi nici o garantie de nici un fel, fie aceasta expresa sau implicita.

Utilizatorii website-ului ComunicarePublica.ro sunt singurii raspunzatori penal sau civil pentru informatiile si datele transmise prin folosirea acestuia. Nu ne asumam nici o responsabilitate cu privire la informatiile prezentate si transmise de acestia.

Website-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat de ComunicarePublica.ro. Aceste link-uri sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. ComunicarePublica.ro nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor website-uri, astfel nu are nici o raspundere pentru accesarea de catre dumneavoastra a acestor pagini.

CONFIDENTIALITATE

ComunicarePublica.ro se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale colectate, conform Legii 677/2001, privind protectia datelor personale. Persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15). Inregistrarea pe site-ul www.ComunicarePublica.ro presupune luarea la cunostiinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie utilizate de catre administrator (ComunicarePublica.ro), doar cu scopul de a imbunatati serviciile oferite, fara divulgarea acestor date catre o terta parte.

ComunicarePublica.ro nu va fi responsabil in cazul in care date cu caracter personal care sunt furnizate in mod voluntar in semnatura, schimburi de mesaje electronice, sau altele asemenea ce au loc pe acest website ar putea fi folosite de terti pentru a genera/transmite mesaje nesolicitate.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC AL SERVICIILOR

ComunicarePublica.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile website-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI

ComunicarePublica.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta utilizatorii in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat la aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

Contact

Pentru orice nelamurire sau pentru informatii suplimentare despre serviciile oferite, va rugam sa ne contactati .